Bezorgen

Nadat jij jouw bestelling zorgvuldig hebt uitgekozen wil je deze het liefst direct in jouw bezit hebben natuurlijk. Wij gaan er vanuit WODgear alles aan doen om er voor te zorgen dat dit zo snel mogelijk gebeurt. Daarvoor hebben wij als stelregel voor 16 uur besteld dezelfde dag nog verstuurd. 

Vanaf dat moment gaat POSTnl er alles aan doen om jouw pakket zo spoedig mogelijk bij jou thuis te bezorgen. Mocht je niet thuis zijn, niet getreurd, dan wordt jouw bestelling of bij de buren of bij een afhaalpunt afgeleverd zodat jij het kunt oppikken zodra het jou uitkomt. 

Kosten

Tot €85,- zijn wij in  deze startende fase helaas genoodzaakt om verzendkosten in rekeningen te brengen. Voor leveringen buiten Nederland ligt die grens nog iets hoger. Zie de lijst hieronder waar die grens ligt.

De kosten voor bezorging zijn als volgt:

Bezorging in Nederland: €6.95 vanaf €85.00 gratis
Bezorging in België: €10.00 vanaf €150.00 gratis
Bezorging in Duitsland: €10,50 vanaf €150.00 gratis
Bezorging in in de rest van Europa: €13,50 vanaf 175,00 gratis

Lokale bezorging

In een straal van 12km van ons adres komen wij jouw bestelling graag persoonlijk afleveren! Om dit soepel te laten verlopen is het makkelijk je telefoonnummer bij je bestelling achter te laten. Zo kunnen we een geschikt bezorg moment uitzoeken. 

Retourneren WODgear

Wij pakken iedere bestelling zo aandachtig en zorgvuldig mogelijk in, maar het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat wij een fout maken of dat jij niet zo tevreden bent over je aankoop. Dat is jammer, maar geen ramp.

Je hebt namelijk na ontvangst 14 dagen bedenktijd en mag in die tijd zonder te zeggen waarom, afzien van je aankoop. Je krijgt dan je volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourneren zijn in dat geval wel voor jou, behalve als wij de fout hebben gemaakt of het product ondeugdelijk is natuurlijk. Wanneer je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht zien wij de producten graag ongebruikt in de originele verpakking bij ons terug. 

Mocht je jouw bestelling of een deel hiervan willen retourneren , kun je contact met ons opnemen via info@wodgear.nl. Wij zullen vervolgens, wanneer alle producten in goede orde bij ons zijn aangekomen, het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen terugstorten. 

Stappenplan bestelling retourneren

 • Controleer of jouw bestelling aan de retourvoorwaarden voldoet: 
  • Binnen 14 dagen van ontvangst 
  • Producten zijn ongebruikt en onbeschadigd 
  • Producten zitten nog in de originele verpakking. 
 • Meld jouw annulering aan per email op info@wodgear.nl
 • Verstuur je bestelling terug naar het volgende adres 

  WODgear
  Vermeld hier jouw ordernummer
  Aelbert Cuyplaan 72
  3343DB Hendrik-Ido-Ambacht
 • Bewaar goed je track en trace gegevens 
 • Vanaf het moment dat we de retourzending hebben ontvangen, zorgen wij voor een terugbetaling binnen 7 dagen.